Thursday, August 30, 2012

Giderken

Bu aksam bir arkadasımı ve esini uzun bir tayin donemi geçirmek üzere uzak bir ülkeye uğurladık.. Aklıma nerdeyse uç yil önce düğününde evden çıkışı geldi.. Durmuş durmuş o dakika kendimi tutamamistim.. Bugün de elimde arkadaşımın emaneti bonzai ona el sallarken boğazımda bir seyler düğümlendi.. Uc yil once ben bes aylik hamileydim, bugun kizim iki bucuk yasinda.. Uc yil once arkadaşımın babasi kizini yeni bir hayata yolculamanin telasindaydi, bugun aramizda yok.. Dort bes yil sonra ne olur bilmiyorum.. Muhtemelen guzellikler ve acilar ic ice gececek yine..Güle güle git sevgili arkadasım .. Güzel bir sabahta buluşmak dileğiyle..

Thursday, August 16, 2012

When life hands you lemons.. stick them in your San Pellegrino..

Bir ara bloga İngiltere'den özlediklerim listesi yapayım dıyordum basliktaki sözü görünce bugün zamanı gelmiş dedim.. Evet ilk sırada kolilerce aldığımız San Pellegrino geliyor!! Turkiyeye dönüp buradaki uçuk fiyatları görünce beypazarina hızlı bir dönüş yaptık tabi ama bir litrelik pellegrinolardan sonra o minik şişelere alışamadık. Gerçi bizim maden suları çok asitli ancak o kadar icilebiliyor.. Bu arada dünyada en az maden suyu tüketen ülkelerden biriyiz.. Doğal kaynaklarımız böylesine çokken hem de.. İngiltere'de bebek mamalarını bile yariyariya maden suyuyla hazırlamayı tavsiye ediyorlardı.. Gerçi biz yapacağımızı yaptık. Rana hergun kendi deyimiyle juju istiyor şimdi. Suyla karıştırıp veriyoruz.. Annem hamileliğinde o kadar maden suyu icersen olacağı buydu diyor..

Wednesday, August 15, 2012

Baby news

Son gunlerin en iyi haberini not duselim tarihe..Yakın bir arkadaşımın bebisi olacağını öğrendim:) bir süredir bekliyorduk bu haberi ama yine de sürpriz oldu.. Yuzu hep gulsun, bebegine saglikla mutlulukla kavuşsun inşallah..

Thursday, August 09, 2012

Güzel haber

Ne zamandır uzaklarda, guvenligin hic olmadigi bir ulkede gorevde olan bir arkadaşımın tayin yeri değişti bugün.. O mutlu oldu, biz ondan daha mutlu olduk..Avrupa' da bir kapımız daha oldu ayrıca:)

Tuesday, August 07, 2012

Hastalık

Hastalık tuhaf bir şey..O gelince diğer hersey gidiyor, önemini kaybediyor.. İnsan sağlıklı olduğu günlerin kıymetini bilmeli.. Özellikle ivir zivir streslerle yıpratmamali kendini.. (bir haftalık mide sıkıntısı ve sonrasi endoskopi ardından akla gelenler)

Wednesday, August 01, 2012

Rana bu kadar:))

Kemal de bu kadar!